Reviews

Jörgen


Dennis heeft de sessie op een heel prettige manier begeleid. Hij creëert makkelijk een veilige omgeving en in combinatie met de juiste vragen weet hij goed tot de kern te komen. De voor mij lastige onderwerpen werden goed beetgepakt en uitgediept wat mij nieuwe inzichten gaf en ruimte om een oud trauma te verwerken. Tijdens de sessie werd ik meerdere malen diep geraakt en geëmotioneerd. Eigenlijk allemaal door een zoektocht in mezelf langs het verleden. Ik ben Dennis dankbaar dat hij mij hierin heeft begeleid waardoor ik dit goed beet kon pakken en een stuk lichter de deur uit ben gegaan. De rust, veiligheid in combinatie met de juiste vragen en vooral doorvragen bij de 'lastige' stukken heeft gemaakt dat ik zoveel aan deze sessie heb gehad.

Esther


Ik ervaar Dennis als een kundige en warme therapeut die heel goed luistert en afstemt op wat ik nodig heb om een veilige bedding te voelen. In een paar sessies heeft Dennis mij geholpen een stuk van een zielewond te helen. Ik had van tevoren niet kunnen voorstellen hoe pittig dit is. Door de rustige en doortastende aanpak van Dennis is het gelukt me vrij te maken van oude kwellingen die veel storende patronen in mijn leven veroorzaakten en fysieke problemen met mijn huid en allergieën. Dank je wel Dennis het is sindsdien voor altijd veranderd.

Arnoud


Ik ben een aantal keer voor sessies bij Dennis geweest met verschillende vragen. Vaak was het om een thema te verkennen waar ik tegenaan liep in mijn leven: een blokkade, een vraag of iets uit mijn verleden 'waar ik iets mee moest'. Het was heel fijn om zo'n vraag met Dennis te verkennen. Hij heeft mij geholpen om met mijn vragen de diepte in te gaan en te ontdekken waar het thema vandaan kwam en wat het mij wil vertellen. Daarmee was de lading er meteen vanaf en dat geeft een heleboel ruimte en ontspanning. In de sessies hebben we de wond of pijnlijke ervaring die eronder lag geheeld. En dat geeft meteen een gevoel van heelheid en rust, en geeft diepgaande verandering. Dennis' manier van werken is diepgaand, liefdevol en respectvol, en met humor waar het kan. Ik kan het werken met hem zeer aanbevelen!

Boudewijn


Door mijn sessies met Dennis heb ik op een hele prettige manier diepere inzichten verkregen over mijzelf. Dat was soms een beetje onthutsend maar bovenal erg verruimend!

Nicole


Dank je wel voor de fijne begeleiding, Dennis. Het verraste me dat het proces zo makkelijk en licht voelde terwijl er bij mij veel geraakt werd. Je had een soort vanzelfsprekende en moeiteloze aandacht voor de emoties die loskwamen en gaf me daarmee het gevoel dat álles ok was. En, net zo makkelijk als het opkwam viel er ook iets op z'n plek en voelde ik me direct lichter :)) Je manier van begeleiden is heel prettig en rustig en ik kon me er makkelijk aan overgeven. Kortom, ik voelde me bij jou in goede handen, waarvoor nogmaals dank!
× Hoe kan ik u helpen?